Project Riethoven

Project Riethoven:

 

Particuliere opdrachtgever heeft in oktober 2016 een nieuwe woning gekocht aan de Riethovenerf in de Reeshof Tilburg. De opdrachtgever is een Chinese dame die veel ruimte nodig heeft voor haar familie uit China, die regelmatig op bezoek zullen komen. De woning heeft een secundaire ruimte op de begane grond, naast de woonkamer die door middel van een doorbraak bij de woonkamer wordt getrokken. De woning wordt vergroot middels 2 uitbouwen: 1 grenzend aan de woonkamer aan de achterzijde van de woning, 2 op het bestaande dak van de naastliggende, secundaire ruimte. Ook de keuken wordt vergroot en er komt een geheel nieuwe keuken in. Op de 1e verdieping worden van 2 slaapkamers 1 grote gemaakt en de badkamer wordt vergroot en geheel vernieuwd. 

Status: Fase Vergunning is binnen/Uitvoering gestart in Oktober