Project Batenborch

Particuliere opdrachtgever heeft de wens om de woning aan de achterzijde verder uit te breiden door een tweede uitbouw over de volle breedte en achter een bestaande uitbouw te plaatsen en deze met elkaar te verbinden. De opdrachtgever wil de gehele begane grond opnieuw indelen en de eerste verdieping volledig zelfstandig maken met de mogelijkheid deze als een aparte, zelfstandige woning te kunnen verhuren.

Belangrijk uitgangspunt binnen de opdracht was dat 1 van de opdrachtgevers een rolstoelgebruiker is en het ontwerp dan ook geschikt is voor een rolstoelgebruiker. Er is daarom gekozen om de woning een tweede entree te geven die rolstoeltoegankelijk is aangezien de bestaande toegang van de woning veel te smal is. Ook is er een tweede trap naar de eerste verdieping bijgekomen zodat de bestaande zolder boven de eerste uitbouw toegangkelijk blijft.

Status: Opgeleverd